DATA ROZPOCZĘCIA
Wstepnie jako date startu edycji podam date 5 maja czyli juz po zakonczeniu weekendu majowego.
Wczesniejsza data nie wchodzi w gre, bo tydzien wczesniej jest dlugi weekend Wielkanocny.
NAGRODY
Chcialbym zrobic edycje gry z nagrodami jednak nie ukrywam, ze finansowanie ich z prywatnej kasy jest dla mnie taką sobie perspektywą. Z drugiej strony zdaje sobie sprawę, że bez nagród wielu nie traktuje rozgrywki poważnie i nie angażuje się w nią tak jakby mogło czy chciało. Rozwiązaniem jakie przychodzi mi do głowy to umieszczenie w grze reklam z których w rozrachunku finansowane byłyby nagrody. Nie mam pewności, czy to się zbilansuje, ale z pewnością wolę opcję, że coś dołożę do nagród niż opcje, że sfinansuje je w całości. Pytanie więc: czy macie coś przeciwko reklamom? Gdybym umieścił je w grze już teraz miałbym jakiś obraz jaki jest z nich zysk i jak fajne nagrody mogę za nie kupić

REGULAMIN
Gdy pojawią się nagrody musi być także regulamin. Jak już gdzieś pisałem z pewnością znajdą się w nim 2 punkty
1) Zakaz używania automatycznych skryptów, botów, programów, klikaczy itp
2) Zakaz zakładania kilku kont przez jednego użytkownika
CZAS TRWANIA GRY
To jest temat do dyskusji. Po miesiącu obecnej gry mogę powiedzieć, że gra powinna trwać minimum dwa miesiące.
To tyle na początek. Wszelkie sugestie w kwestii nowej edycji proszę umieszczać w tym wątku, w nim będzie prowadzona na ten temat dyskusja.