Nie da się przenieść towaru do magazynu z powodu braku miejsca,ale towaru w magazynie jest 22000,a magazyn ma pojemność
37000. Czy to sztabka ,która ma wartość magazynową 0
Ten bug nadal istnieje. Jedno zlecenie zakupu mleka blokuje cały magazyn (choć powinno blokować tylko część jego powierzchni). Nic innego nie można przesłać ani kupić do magazynu. Problem ustępuje po anulowaniu feralnego zlecenia.
rakaman pisze:Ten bug nadal istnieje. Jedno zlecenie zakupu mleka blokuje cały magazyn (choć powinno blokować tylko część jego powierzchni). Nic innego nie można przesłać ani kupić do magazynu. Problem ustępuje po anulowaniu feralnego zlecenia.
Zlecenia zakupu blokują miejsce w magazynie, sugeruje dokładnie policzyć miejsce, zawartość i wartość zleceń kupna.
Nic nie kupuje, w magazynie produdktow na 10k pojemnosc magazynu 25k a ja 40 jednsotek sera nie moge przenies?
Mysle ze dobrze licze ze mi sie to ma zmiescic. Przedtem blokowalo mi 15 tysiecy miejsca w magazynie transakcja na 200$ tu chyba matematykiem ie trzeba byc zeby policzyc ze wszystko gra