Witam,
Po rozbudowie działki 1567 nie mogę przeniść towarów z magazynu, proszę o poprawienie tego.
Ponieważ jest to obiekt handlowy domagam się także rekompensaty za poniesione z tego tytułu straty (finansowe i moralne) w wysokości $100 000
Wszedłem na Twoje konto i bez problemu przeniosłem towary asortymentowe do biznesu.
Niezależnie czy robiłem to ze strony działki czy z poziomu magazynu (po przejściu do magazynu poprzez przycisk PRZEJDŹ DO MAGAZYNU)
Proszę w takim razie dokładnie opisać na czym polega problem, klikacie w przycisk przeniesienia i co się dzieje?
Czy problem występuje na poziomie strony działki czy przy przenoszeniu ze strony magazynu?
na stronie działki nie działa przenoszenie pol produktu z magazynu oraz produktu do magazynu tak samo ze strony magazynu nie działa ten przycisk przenieś. Wcześniej tak już miałem ale naprawiło się po minucie, teraz nie idzie już tak.
potwierdzam...u mnie też problem nadal istnieje...po wciśnięciu przycisku "Przenieś towary asortymentowe z magazynu" przycisk robi się szary (nieaktywny) i nic się nie dzieje - strona się nie przeładowuje ani nic