Ty sobie jaja robisz albo ktos cie pacnal.Nie dotarlo chyba do ciebie cos.Ja nie chce wygracdaga pisze:Sam się ośmieszasz , nigdy nie narzekałam że mi się krowy nie cielą , bo ich po prostu nie rozmnażam.
Stvoor , w przeciwieństwie do ciebie jest bardzo mądrym człowiekiem i dlatego stworzył to forum , żeby można było zgłaszać usterki , zresztą regulamin nakazuje zgłaszanie usterek.
A ty zahamowałeś się w rozwoju na etapie pracy zawodowej , więc niby skąd masz mieć pojęcie o jakichkolwiek usterkach.
Teraz jeszcze twierdzisz że sam zrezygnowałeś z 1 miejsca , no przynajmniej wiadomo czemu uczepiłeś się do mnie jak rzep psiego ogona.
NIE UMIESZ Z GODNOŚCIĄ PRZEGRYWAĆ.
Rozgrywka jest dopiero w połowie drogi i każdy może wygrać , a ty już mnie nienawidzisz.

Gdybym chcial to bys byla w tyle tak jak na poczatku gry.Do tego nie jestem na etapie pracy zawodowej bo uprawy tez mam i jakos mi sie z nimi nic nie dzieje. I spojrz tylko na forum.Co drugi temat jest twoj

Ale coz ci sie dziwic jak ty zamiast czytac forum to tylko piszesz wszystko w stylu RATUNKUUUUUU . Heh. Dorosnij i sama sie nie osmieszaj bo wlasnie to robisz.Nigdy w zadnej edycji w ktorej gralem od poczatku nie byles przedemna