Hehe tajemnica zawodowa
A tak serio nie ma uniwersalnego sposobu to tak jak byś chciał w życiu poznać sposób na założenie firmy i byś był 100% pewny że za 10 lat będziesz liderem na rynku. Trzeba kombinować
Ja w pierwszych poziomach latam do pracy (raczej po kase a nie doświadczenie bo marnie się wychodzi na doświadczeniu), prace dorywcze jak mi się tylko zbierze energia na najzyskowniejszą. I najważniejsze nie szczędzę pomocy w szpitalu (tu na początku można dość szybko złapać doświadczenie)
Potem warto zainwestować w jakieś uprawy sady etc... i pilnować kiedy zbliża się koniec plonów i je zbierać przy 100% bez strat wtedy sporo doświadczenia się dostaje (dokładnie nie wiem ile). Jak uzbiera się odpowiednia kaska warto zainwestować w centrum rolnicze wtedy nie trzeba już być punktualnym przy zbiorach. Zbiory same się odbywają a doświadczenie leci do góry (tylko trzeba pamiętać o stałych dostawach ropy).
Dalej robisz co chcesz jak chcesz. Ja zwracam uwagę na zyskowność biznesu i odchylenia produktów. Minusowe są idealne do obiektów handlowych (pod warunkiem że można je sprzedać). Dodatnie idealne na sprzedaż w magazynie głównym.
Powodzenia